Enter your keyword

Houten Horloges

Houten Horloges

Houten Horloges

Houten horloge set cadeau geven

Een houten horloge is niet voor iedereen, maar voor de juiste persoon of personen is het een perfect geschenk. Of het nu voor een verjaardag of een andere leuke gelegenheid is; een houten horloges set cadeau geven is voor sommigen echt een leuk cadeau. Neem bijvoorbeeld onze set Nova & Nightfall. Deze set is prima voor stellen die graag met elkaar matchen of voor beste vrienden. Wat Nova & Nightfall zo speciaal maakt? Lees deze korte omschrijving van deze prachtige houten horloge modellen door in dit artikel en trek uw eigen conclusie.

Klokkijken in het donker

Nightfall & Nova zijn bijna identieke houten horloges. Het enige verschil is “Nova” is gemaakt voor vrouwen, waardoor de polsband wat kleiner is dan model “Nightfall”. Naast dit kleine verschil is het nog steeds een mooie set haast identieke houten horloges. Het donkere hout staat goed bij iedere outfit en de donkere uurplaat heeft een klassiek lijnenpatroon. De wijzers van zowel “Nightfall” en “Nova” hebben een lichtgevende strip in het midden van de wijzers. Deze strips verzamelen daglicht, waardoor de wijzers in donkere ruimtes een zwak licht afgeven. Met “Nightfall” en “Nova” kunt u dus zelfs in donkere ruimtes aflezen hoe laat het is! De nummers van beide horloges worden zowel in Romeinse letters als in cijfers weergegeven, zodat u niet in de war raakt.

Houten horloges met een voordelig prijskaartje

Veel mensen denken dat een goede horloge set waarschijnlijk een gat in de portemonnee slaat. Niets is minder waar, zeker niet met de Nightfall & Nova set van Green Watch. Houtenhorloges.nl begrijpt dat niet iedereen veel geld kan besteden aan horloges en biedt deze set daarom aan voor de prijs van een houten horloge bij andere aanbieders. Grijp deze deal vandaag nog en Nightfall & Nova wordt binnen 48 uur verzonden, wat betekent dat het maar een paar dagen duurt voordat u de set binnen heeft. Heeft u al iemand aan gedachten waar u de set cadeau aan gaat doen?

Leave a Comment

Your email address will not be published.